Vuoden 2016 omistajanvaihdosasiantuntijaksi valittu Suomen Yritysvälittäjäin liiton pj Juha Rantanen

Vuoden 2016 omistajanvaihdosasiantuntijaksi valittu Suomen Yritysvälittäjäin liiton pj Juha Rantanen

Vuoden 2016 omistajanvaihdosasiantuntija on Juha Rantanen. Hän on SYVL ry:n puheenjohtaja ja Suomen Yrityskaupat Oy:n toimitusjohtaja. Rantanen valittiin puheenjohtajaksi jo 15:nnen kerran 1.11.2016 pidetyssä vuosikokouksessa.

– Hän on edistänyt erityisesti mikro- ja pk-yritysten yritysmarkkinoiden kehittymistä merkittävästi, Suomen Yrittäjien toimitusjohtaja Mikael Pentikäinen totesi palkintoa luovuttaessaan Omistajanvaihdos 2016 konferenssissa Helsingissä.

Vuoden Omistajanvaihdos asiantuntijan valinnalla halutaan edistää mikro- ja pk-yritysmarkkinoiden kehittymistä. Tunnustus on myönnetty jo kuusi kertaa ja ensimmäistä kertaa yritysvälittäjien edustajalle. Valinnan tekivät tilaisuuden järjestäneet Suomen Yrittäjät, Elinkeinoelämän keskusliitto, Suomen Uusyrityskeskukset ja Finnvera konferenssin osallistuneiden ehdotusten pohjalta.

Rantanen on ollut Suomen Yritysvälittäjäin Liitto ry:n puheenjohtajan 15 vuotta ja on yksi sen perustajajäsenistä. Hän on ollut ja on edelleen aktiivisesti mukana lukuisissa työryhmissä, joissa omistajanvaihdoksia on edistetty valtakunnallisesti. Rantanen on paljon käytetty omistajanvaihdosten eritysasiantuntija valtionhallinnossa, järjestöissä ja suurissa yrityksissä. Lisäksi hän jakaa tietoa omistajanvaihdoksista esimerkiksi esiintymällä tilaisuuksissa, kirjoittamalla kirjoja ja lukuisia artikkeleita. Media käyttää Rantasta usein kommentaattorina yrityskauppamarkkinoiden kehityksestä.

Palkinto jaettiin Omistajanvaihdos 2016 –konferenssissa Helsingissä tänään tiistaina 1.11.2016. Konferenssissa on koolla yli 200 omistajanvaihdosten asiantuntijaa eri puolilta Suomea.

Lisätiedot:

projektipäällikkö Mika Haavisto
Suomen Yrittäjät
p. 050 550 1993
mika.haavisto@yrittajat.fi

toimitusjohtaja Juha Rantanen
Suomen Yrityskaupat Oy
050 544 5081
juha.rantanen@yrityskaupat.net

Vastaa