Yhtenien yhdistys kaikille omistajanvaihdoksia edistäville

Yritysvälittäjäin liitosta yhteinen yhdistys kaikille omistajanvaihdostoimijoille

16 vuotias Suomen Yritysvälittäjäin liitto päätti historiallisessa vuosikokouksessaan 23.10.2018 muuttaa yhdistys palvelemaan kaikkia omistajanvaihdosteeman kanssa työtätekeviä ja aiheesta kiinnostuneita.  Meneillään olevan sääntömuutoksen jälkeen ovet avataan yhtäläisesti jokaiselle taholle ja henkilölle, joka tuntee omakseen omistajanvaihdosten edistämisen ja sen parissa työskentelevien ammatillisten valmiuksien ylläpidon ja kehittämisen.

Vaikka yritysvälittäjät ovat ainut yksityisen sektorin ammattiryhmä, jonka leipä tulee pelkästään onnistuneista kaupoista, niin onnistumisiin tarvitaan monia muitakin ammattiryhmiä ja tahoja.

6.11.2018 julkaistussa valtakunnallisessa OV-barometrissä todetaan ”Oleellista onkin saumaton yhteistyö julkisten ja yksityisten asiantuntijapalvelujen välillä”.  31.10.2018 yhdistyksen hallituksen kokous laati yhdistykselle uudet säännöt, joiden 2§:ssä tähän tavoitteeseen annetaan työkalu; Yhdistyksen tarkoitus on edistää ja kehittää yritysvälittäjien ja omistajanvaihdosasiantuntijoiden yhteistyötä, perinteitä, arvostusta, ammattitaitoa, työtapoja ja menetelmiä sekä jäsentensä toiminnan edellytyksiä kotimaassa ja ulkomailla.

Uudistuneessa yhdistyksessä jäsenyyksiä on neljää sorttia; henkilöjäsenet, yritys- ja yhteisöjäsenet (yritysvälittäjäjäsenet ja asiantuntijajäsenet), kunniajäsenet sekä kannatusjäsenet. Jäsenmaksut ovat henkilöjäseniltä 50 euroa toimintakaudessa ja yritys- ja yhteisöjäseniltä 100 euroa. Kertaluonteinen liittymismaksu on yritys- ja yhteisöjäseniltä 150 euroa, henkilöjäseniltä ei liittymismaksua peritä.

Jäsenten rekrytointi on jo alkanut, mutta jäseneksi voidaan hyväksyä vasta kun uudet säännöt on rekisteröity. Kun jäsenmäärä saadaan kasvamaan, niin yhdistys voi ryhtyä järjestämään koulutuksia, tapaamisia, julkaisemaan oppaita ja kaikilla muillakin tavoilla edistämään yhteistä asiaa saada omistajanvaihdokset sujumaan paremmin kuin koskaan. Yhdistys tuo luontevasti yhteen koko suomalaisen omistajanvaihdosten ekosysteemin. Toiminta käynnistyy vuodenvaihteen jälkeen jäsenkokouksella, jossa ideoitaan yhteistä tulevaisuuttamme innovoidaan isolla porukalla.

Lähde mukaan! Tilaa jo nyt jäsenhakemus, säännöt ja lisätietoja osoitteesta info (at) syvl.fi

Toimitamme infoa, kun uudet säännöt on vahvistettu.

Liiton jäsenyys kertoo henkilön ja yrityksen vastuun- ja velvollisuudentunnosta yritysten omistajanvaihdoksissa sekä halusta edesauttaa arvostetun ja luotettavan yritysvälitys- ja omistajanvaihdostoiminnan kasvua maassamme.