Yritysvälittäjille ja omistajanvaihdosten asiantuntijoille uusi hallitus ja uudet sopimusmallit

Jo 20 vuotta täyttävä Suomen Yritysvälittäjäin ja Omistajanvaihdosasiantuntijain Liitto ry (SYVL ry) valitsi uuden hallituksen 6.10.2021 Helsingissä pidetyssä vuosikokouksessa. Vanha hallitus jatkaa vahvistettuna yhdellä uudella jäsenellä. Hallituksen varapuheenjohtajana jatkaa Juha Tall, sihteerinä Mika Haavisto, jäsenenä Jouni Latva-Pirilä Pirkanmaan Yritysvälitys Oy:stä, tiedotusvastaavana Satu Kangas Mergera Partners Oy:stä ja jo 20:ttä vuotta puheenjohtajana Juha Rantanen Suomen Yrityskaupat Oy:stä. Toiseksi tiedotusvastaavaksi ja uudeksi hallituksen jäseneksi valittiin Meri Varkoi-Anhava Y-Pörssi Oy:stä.

Yhtiön toiminnan tarkastajina jatkaa Arto Kaukonen Fondarest Oy:stä ja hänen varamiehenä Asko Viren Mionki Oy:stä. Pöytäkirjan tarkastajiksi ja äänten laskijoiksi valittiin Simo Poikola Multiware Oy:stä ja Reetta Junnila.

Vuosikokous päätti ottaa käyttöön uuden Hyvä yritysvälitystapa -normiston, toimeksiantosopimuksen yleiset ehdot (SYLYTE2021) sekä toimeksiantosopimuksen mallin. Nämä korvaavat nyt vanhat vastaavat dokumentit.