Henkilöjäsen jäsenkaavake

Suomen Yritysvälittäjäin ja Omistajanvaihdosasiantuntijain Liitto ry (SYVL) on vuonna 2002 rekisteröity voittoa tavoittelematon yleishyödyllinen yhdistys, jonka tarkoituksena on edistää ja kehittää yritysvälittäjien ja omistajanvaihdosasiantuntijoiden yhteistyötä, perinteitä, arvostusta, ammattitaitoa, työtapoja ja menetelmiä sekä jäsentensä toiminnan edellytyksiä kotimaassa ja ulkomailla. Yhdistyksen tarkoituksena ei ole toiminnallaan tuottaa siihen osallisille voittoa eikä välitöntä taloudellista ansiota.

Jäsenyyttä voi hakea yhdistyksen hallitukselta. Jäseneksi voi liittyä oikeustoimikelpoinen henkilö, yritys tai yhteisö, joka haluaa edistää yhdistyksen tarkoitusta ja jonka hallitus hyväksyy. Yhdistyksen jäsenyys tulee voimaan jäsenen maksettua voimassaolevan liittymismaksun. Yhdistyksellä on vuotuinen jäsenmaksu.

Henkilöjäsen; ei liittymismaksua, jäsenmaksu 50 euroa vuodessa

Henkilöjäsenyyden hakukaavake
Alla mainittu henkilö hakee SYVL ry:n henkilöjäsenyttää ja hyväksyy yhdistyksen säännöt. Jäsenyys astuu voimaan kun hallitus on hyväksynyt jäsenen ja tämä on maksanut jäsenmaksunsa.

Yhteystiedot

Paula Pihlajamaa, puheenjohtaja

Suomen Yritysvälittäjäin ja Omistajanvaihdosasiantuntijain Liitto ry

Kauppiaskatu 9 b A
20100 Turku
Puhelin 050 439 9808
info@syvl.fi