Ovet auki omistajavaihdoksille!

LIITY JÄSENEKSI
LIITY JÄSENEKSI

 

Mikä SYVL?

Suomen Yritysvälittäjäin ja Omistajanvaihdosasiantuntijain Liitto ry (SYVL) edistää ja kehittää yritysvälittäjien ja omistajanvaihdosasiantuntijoiden yhteistyötä, perinteitä, arvostusta, ammattitaitoa, työtapoja ja menetelmiä sekä jäsentensä toiminnan edellytyksiä kotimaassa ja ulkomailla.

Lue lisää yhdistyksestä —> Tietoja – Suomen Yritysvälittäjäin ja Omistajanvaihdosasiantuntijain Liitto ry (SYVL)

Tule mukaan kehittämään Suomen yritysmarkkinoita ja omistajanvaihdoksia

SYVL ry kutsuu mukaan kaikkia henkilöitä ja tahoja, joille on tärkeää, että omistajanvaihdokset onnistuvat ja lisääntyvät Suomessa! Jos kuulut tähän joukkoon, lähde mukaan!

Katso täältä miten voit vaikuttaa kauttamme –> Tietoja – Suomen Yritysvälittäjäin ja Omistajanvaihdosasiantuntijain Liitto ry (SYVL)

Yritysvälittäjä – osoita asiakkaille palvelusi laatu ja suorita auktorisointi

SYVL ry:n kautta voit hakea yritysvälittäjän auktorisointia. Auktorisoinnin tarkoituksena on varmistaa yritysvälittäjien osaamisen ja ammattitaidon riittävyys ja säilyminen yritysvälittäjille keskeisissä osaamisalueissa.

Tilaa tästä ilmainen tietopaketti yritysvälittäjän auktorisoinnista

Ilmoittaudu auktorisointitenttiin – Suomen Yritysvälittäjäin ja Omistajanvaihdosasiantuntijain Liitto ry (SYVL)

 

SYVL:n KESÄPÄIVÄ 29.5.2024, TERVETULOA MUKAAN!

Kesäpäivän aikana keskustellaan omistajanvaihdoksista, tavataan alan neuvojia ja asiantuntijoita, nautitaan hyvästä ruuasta ja upeista maisemista Helsingin yllä. Kesäpäivät alkaa klo 16:00. Pääset ilmoittautumaan TÄSTÄ

Tapahtumaa mukana Finnvera ja Suomen Yrittäjien KLOV-hanke.

Syntyy sitä, mitä ei muuten syntyisi

Finnvera on, jotta yritys voi ottaa seuraavankin askeleen. Tehtävämme on auttaa suomalaisia yrityksiä menestymään ja vahvistamaan kilpailukykyään.

Rahoitamme yhteistyössä kumppaneidemme kanssa yritystoiminnan eri vaiheita, kuten yrityksen perustamista, kasvua, investointeja, omistajanvaihdoksia, vientiä ja kansainvälistymistä, jotta yrityksemme saavuttavat tavoitteita, jotka eivät olisi muuten mahdollisia. Kysy lisää asiakaspalvelustamme 029 460 2580 tai katso finnvera.fi.

Hankkeessa opastetaan luovien alojen yrittäjiä tunnistamaan paremmin yrityksensä arvoa ja omistamista sekä kehittämään yritystoimintaansa niin, että yritys on myyntikunnossa. Tavoitteena on lisätä yritysdynamiikkaa niin, että kulttuuri- ja luovien alojen yritykset olisivat kannattavampia ja kasvuhaluisempia ja siten myös vaihtaisivat omistajaa nykyistä useammin.