Palveluja omistajanvaihdoksiin

Yrityskauppapaikkoja ja apua omistajanvaihdoksiin

Tällä sivulla esitellään jäsenistön tuottamia omistajanvaihdos- ja yrityspalveluja. Kaikilta jäseniltä saat myös maksutonta neuvontaa, joten ota vaan rohkeasti yhteyttä.

Kauppapaikkoja

Firmakauppa
Firmakauppa.fi on pienten yritysten omistajanvaihdoksiin erikoistunut ilmainen ja luotettava markkinointikanava. Firmakauppa.fi on markkinapaikka mikroyrityksille, joiden hintapyyntö on alle 200.000 euroa. Palvelusta löydät lisäksi tukipalveluita, muun muassa yrityksen arvonmääritystä

sekä puhelinneuvontaa. Myyntikohteita Firmakaupassa on jo lähes 500 ja ostoilmoituksia 200. Tämä ilmaisen palvelun tarjoaa Suomen Yrityskaupat Oy.

Myytäviä kohteita, ostajia, yrityskaupan palveluita

Actival Oy
Ravintola-alan yritysten yrityskauppoihin erikoistunut palvelu Helsingissä.

Fibren

Fibren on yritysvälittäjä, joka on erikoistunut toimitilojen myyntiin, vuokraukseen ja arviointiin sekä kiinteistökehitykseen Länsi-Uudella maalla ja erityisesti Lohjan ja Vihdin seudulla

Fonda yrityskaupat

Fonda Yrityskaupat on yritysvälittäjä, joka lisäksi valmentaa yrityskauppaan ja sukupolvenvaihdokseen sekä tuottaa yrityskauppaan liittyviä due diligence tarkastuksia

Kiinteistövälitys MAT-RA

Konsulttitoimisto Mat-Ra Oy on yritysvälittäjä, joka tekee myös kiinteistökauppoja

Pirkanmaan Yritysvälitys

Pirkanmaan Yritysvälitys toimii yritysvälittäjänä pääasiassa Pirkanmaalla. Pirkanmaan Yritysvälityksestä saat lisäksi arvonmäärityksiä tai muita yritysjärjestelyihin liittyviä asiantuntijapalveluita.

Suomen Yrityskaupat
Suomen Yrityskaupat Oy on Suomen suurin yritysvälittäjä. Suomen Yrityskaupat toimii valtakunnallisesti ja tarjoaa kaikki omistajan- ja sukupolvenvaihdokseen liittyvät palvelut edullisesti kaiken kokoisille yrityksille. Sen palveluista tavoitat yli 250 ostokohdetta ja 23 000 ostosta kiinnostunutta tahoa.

Valhalla Invest Oy

Yritysvälittäjä PK-seudulla.

Alustava neuvonta, neuvota eteenpäin

Ladec Lahden Seudun Kehitys LADEC Oy

LADEC antaa omistajanvaihdoksissa neuvontaa Lahdessa, Asikkalassa, Hartolassa, Hollolassa, Iitissä, Orimattilassa ja Padasjoella. Lisäksi LADEC auttaa toimivia yrittäjiä ja yrityksiä kaikissa yrityksen perustamiseen, kasvuun, kehittämiseen ja kansainvälistymiseen sekä sijoittumiseen liittyvissä asioissa.

Kokkolanseudun Kehitys Oy KOSEK

Kokkolanseudun Kehitys Oy KOSEK on Kokkolan kaupungin ja Perhon kunnan omistama elinkeino- ja kehitysyhtiö. KOSEKin päätehtävät ovat yritysten elinkeinoneuvonta ja seudun kehittämistoiminta. KOSEKista saat maksutonta neuvontaa omistajanvaihdoksiin.

Itä-Savon Uusyrityskeskus

Itä-Savon Uusyrityskeskus auttaa ja neuvoo asiakkaitaan kehittämään yritysideaansa toimivaksi liiketoimintasuunnitelmaksi, jotta perustettavalla yrityksellä olisi mahdollisimman hyvät edellytykset kannattavaan toimintaan. Uusyrityskeskuksen palvelu on maksutonta, ehdottoman luottamuksellista ja asiantuntevaa. Palvelumme kohderyhminä ovat perustettavat ja 0-3 vuotta toimineet yritykset. Palvelemme myös yritysten omistajanvaihdostilanteissa niin luopujan kun jatkajan apuna.

Rahoitus

Induco Oy

Induco Oy järjestää yrityksille ja organisaatioille rahoitusta ja sijoittajille hyviä sijoituskohteita. sekä auttaa yrityksiä ulkomaankaupan alkuun.

Juridiikka

Yritysmeklarit

Tarjoaa lähinnä asianajo palveluta omistajayhtiönsä Jurinetin kautta.

Verotuskysymykset

Fiscales

Fiscales on verotuskysymysten erikoisosaaja. Palvelut kattavat kaikki yritysverotuksen muotoihin liittyvät kysymykset.